Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Утре сглабям,па каквото сабя покаже.

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
      Утре сглабям,па каквото сабя покаже.
      Слушай сега!
      Ловеч не е на края на света!
      Както гледам си ме послушал и си я лъснал добре.
      Проблема е , че е с дълбоки белези и е за шлайфане.
      Явно останалите са по-пияни от мене сега или са по-кьорави от мене, което е невъзможно.
      Ясно си личи, че е здухана гарнитурата.
      Това обаче означава, че трябва да свалиш и другата и да ги шлайфаш и двете на една височина.
      Има къде!
      Няма да съжаляваш!
      Значи 4 лева за нови гумички, яко биене по някой кьотук да отвориш и изчистиш повдигачите и шлайф на клапаните. Ако изпуска масло от подложните планки за валовете, шлайф и си много наред.
      Не приемам извинения!
      Ако си много притеснен, ще ти пратя 50 лева, както и 4-5 повдигача, ако са чак толкова сговнени( последната думичка, като реверанс на олд фокс) и чак тогава ще имаш здрав мотор!
      Парите ще ми ги върнеш на сватбата на...
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• на сватбата на Крис ли.
        Според мен главата няма проблеми просто не я бях довършил и това са остатъци от старата гарнитура.
        Добре утре отварям главата за основен ремонт,а до 50лв с тях купи захар за 2 вино аз така ще направя
        Last edited by morrty; d.m.y г., 23:43.

Comment

• Аз захар във виното не слагам, въпреки многото пишман винари, дето слагат мелнишко. Слушам Вируса, щото е спец по тия неща.
          Иначе главата си е за шлайфане, а боя се и другата е на същото дередже.
          Не визирам Крис!
          Като изключим Боби, Питбула,Сцив и Вехтошара Джорди, всички останали келеши подлежите на задължителна брачна повинност. Двама кръшкат, говоря за Райдер и Зилата, ама знам , че имат други "задължения".
          Ама няма да им се размине!
          Очаквам наскоро една яка Алфа сватба.
          Пиенето и мезето ще си го носим ние!
          Важното е да стане!
          Да се плоди племето!
          Баси и простотиите ръся!
          Наздраве!
          Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:11. Основание: юзера е пиян
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Така колата е сглобена както му е реда и си бръмча из Ловеч,колата работи както никога до сега и им се кафя мнооо

Comment

• честито за което!!!!!!!
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Дай малко снимчици да я погледаме
                1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                1999 Citroen Saxo 1.0
                Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Ами тя сега малко е поохърдана от към външен вид,скоро ще я поснимам малко.И за сега само тези ауспуси ми късат яко нервите-заварям до него пак дупка АМАН.
                  Last edited by morrty; d.m.y г., 16:31.

Comment

• Ако искаш ще ти снимам моята генерация, тя е здрава, да видиш и ако ще ти свърши работа ще ти я дам.
                    На по предните страници май пак бяхме говорили, но съм забравил.
                    1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                    1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                    1999 Citroen Saxo 1.0
                    Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Ами ще погледна в някои каталог за ауспуси ти от какво са ти генерациите колега

Comment

• А момци кажете реда за подреждане на гумичките и Опръстените по горивните дюзи на 1.7 8кл Жетроник,че моите маи нещо ми липсват и трябва да си ги понабавя отнякаде

Comment

• Ето обещаните снимки,но фото техниката ми не е 1класна.
                          Attached Files

Comment

• Колата определено има още много живот. Има линия и е жалко да отиде за скраб.

Comment

• Все някои ден и това ще стане,но засега този ден е бая далечко,колицата ме слуша повече от колите които съм имал,
                              Вчера наказах една Астра с голяма бурия отзад дет мноо брамчи.
                              Мордохи снимал съм ти задницата специално за теб (хи хи),да видиш как стои празна някак си.
                              Колега Могата би ли прати там снимките на ауспусите ако обичаш.
                              Благодаря предварително.
                              Last edited by morrty; d.m.y г., 08:49.

Comment

• Готини прагове Крис знае ли че ги имаш
                                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                                X